BLACK FRIDAY: SPARA UPP TILL 40% | 30.000+ NÖJDA KUNDER SEDAN 2019

5 Anledningar Till Att Skaffa En Trådlös Mixer 2023 🎉

Här är de fem största anledningarna till varför folk skippar krångliga & ohälsosamma alternativ... och väljer ett smidigare sätt att äta mer hälsosamt på med MyBlend 3.

Senast uppdaterad: 16/11/2023

1. Skapa En Hälsosam Rutin

1. Skapa En Hälsosam Rutin

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att njuta av en hälsosam och god frukost, lunch eller mellanmål? Då har du kommit helt rätt.

Fyll din MyBlend 3 med dina favoritingredienser och gör en smoothie på mindre än 30 sekunder.

2. Maximal Styrka

2. Maximal Styrka

Upplev en trådlös och portabel mixer med tillräcklig kraft för att mixa alla dina favoriter, inklusive frysta frukter och is - när som helst, var som helst.

3. Spara Tid Och Plats I Köket

3. Spara Tid Och Plats I Köket

Något du inte kommer sakna med din gamla mixer är disken... MyBlend rengör sig självt! Du behöver bara mixa vatten + en droppe diskmedel och sedan skölja ur. Voilá!

4. Tusentals Nöjda Kunder

4. Tusentals Nöjda Kunder

Det finns en anledning till att MyBlend är Sveriges mest sålda trådlösa mixer - med över 20.000+ kunder! Våra kunder gör smoothies, milkshakes, drinkar, såser, dressingar, bananpannkakor och mycket mer - helt utan begränsningarna och tiden som krävs med en stationär mixer.

5. Prova 100% Riskfritt Idag

5. Prova 100% Riskfritt Idag

Beställ idag med gratis frakt och prova den hur mycket du vill under 30 dagar - är du inte nöjd så kan du skicka tillbaka den mot full återbetalning. Vi är så säkra på att du kommer älska din nya mixer!

BLACK FRIDAY: Spara upp till 40% idag!

Gör som 30.000+ andra - prova MyBlend 3 helt riskfritt idag. Till vårt bästa pris någonsin!

FAQ

Kan den mixa frysta frukter och is?

Absolut, MyBlend 3 är kraftfull nog att mixa även de tuffaste ingredienserna - förutsatt att man använder rikligt med vätska.

Har jag någon garanti?

Ja. Alla MYBLEND produkter kommer med ett (1) års garanti.

Vad händer om jag inte är nöjd med min beställning?

Om du är missnöjd med din beställning av någon anledning så kan du returnera den mot full återbetalning inom 30 dagar efter att du har mottagit din beställning.

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Beställningar levereras vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. I vissa fall kan leveranserna ta längre tid på grund av extra säkerhetsåtgärder på vårt lager och förseningar i transporten.